Družabno

Na Koroškem je aktivno in zabavno na vsakem koraku. Pa naj si bo ob obujanju tradicije in preteklosti ali ob raziskovanju urbanega utripa.

Z nasmehom na ustih vas pričakajo v splavarskih pristanih na Dravi, kjer se boste preizkusili v izdelavi splava in pobližje spoznali flosarske dogodivščine. V mesto železarjev, s številnimi skulpturami Forma vive, se lahko podate na pravo urbano avanturo s punklom (culo) na rami, na pristno koroško košto in spoznavanje tradicije železarstva ter umetnosti. Najstarejše med mesti je Slovenj Gradec, ki je mestne pravice pridobil že pred več kot 750 leti. Tukaj preteklost ponuja roko sodobni urbanosti. Ogledate si lahko mestno obzidje, muzej v rojstni hiši skladatelja Huga Wolfa, zbirke v Koroški galeriji likovnih umetnosti in Koroškem pokrajinskem muzeju ter doživite kulturni utrip na številnih prireditvah. 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.