Koristne informacije

Obiščite nas, pomagali vam bomo najti dogodivščine, ki jih boste pomnili za vse življenje.

Spoznajte Koroško. Življenje domačinov in začutite barvitost pokrajine. Prav tako kot pokrajina je pisana tudi koroška govorica. Sem bwa/biw, sem šwa/šow, se mi je zdewo, šˈt in šˈto bodo pridrveli iz ust domačinov, ko vam bodo hiteli razlagati, kaj vse morate okusiti, videti, doživeti. Brez skrbi. Vse vam bodo pokazali, kako dobroto pa spravili še za domov. Tukaj vas pričakujejo odprtih rok.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.