Plezanje

Preizkusite plezališča, ki se s svojo višino in kakovostjo skale uvrščajo med najboljša v Sloveniji.

Osvajati stene v naravnih plezališčih, na svežem zraku, je posebno doživetje. Stene Raduhe in Pece vabijo športne plezalce in alpiniste na adrenalina polne dogodivščine. Ste  že slišali za Burjakove peči, ki se s svojo višino in kakovostjo skale uvršajo med najboljša plezališča v Sloveniji? Poleg tega pa je prav ta stena mogočen spomenik preteklega oblikovanja površja  in velja za geološko in geomorfološko naravno posebnost.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.