Pohodništvo

Koroška ponuja pohodniška doživetja tako za ljubitelje ekstremnih podvigov kot za priložnostne sprehajalce. Vsi boste deležni izjemne predstave narave.

Odkrijte več 100 kilometrov označenih in urejenih pohodniških poti. Številni kolovozi in pešpoti vas pripeljejo čez obronke predalpskega hribovja, skozi mogočne zelene gozdove, do najlepših razgledov.

Na širnih prostranstvih Pohorja in pogorjih Kozjaka, Olševe ali Smrekovca se vam ponujajo priložnosti za dejavno doživetje narave. Od daleč pa se svetlikajo vrhovi Pece, Uršlje gore in Raduhe. Ob markiranih planinskih poteh najdete koče, ki nudijo zavetje in prenočišče. Na potepu po koroških vrhovih in dolinah boste uživali tako priložnostni pohodniki kot tudi resni izzivalci strmin. Poučne so tudi številne tematske poti, primerne za sprehode. Na množico planincev tod, razen ob posebnih dnevih, ne boste naleteli, zato bo doživetje neokrnjene narave še toliko bolj pristno.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.