Priprave športnikov

Čudovita narava in urejena športna infrastruktura sta najboljša kombinacija za kakovosten trening in nepozabne spomine.

Naravne danosti, urejeni športni objekti, svežina gozdov, množica urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter prijazne nastanitvene kapacitete. Vse to in še veliko več omogoča, da Koroška ponuja športnikom in klubom najboljše možnosti za priprave in izvedbo treningov. 

Koroška regija predstavlja idealno destinacijo tako za moštva kot za individualne športnike. V večjih krajih so na voljo športni objekti povezani v sodobne športno rekreacijske centre. Ponudniki športnih programov in upravljavci infrastrukture imajo večletne bogate izkušnje s skupinami športnikov, zadovoljstvo slednjih pa se najbolj odraža v tem, da se radi vračajo na Koroško.

Dravograd

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Javni zavod Dravit Dravograd, zavod za šport, turizem, kulturo in mladinske dejavnosti, Športni center Dravograd Koroška cesta 50, 2370 Dravograd

Športni center Dravograd se nahaja v neposredni bližini narave, mestnega jedra in meje z Avstrijo. Njegovi objekti so primerni tako za profesionalne kot rekreativne športnike. V novi večnamenski dvorani Špic D ponuja športno infrastrukturo za večino dvoranskih športov, s sodobno in novo urejenimi igrišči (stadion, igrišče z umetno travo) pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji nogometa. Posebnost športnega centra je neposredna bližina hotela, središča mesta in meje ter dostopnost, raznolikost in povezanost vseh športnih površin.

Športni center Dravograd sestavljata dva večja objekta (Dvorana Špic D in stadion), ki pod svojo streho združujeta športno infrastrukturo, ki je namenjena tako profesionalnim kot rekreativnim športnikom, ki delujejo na področju nogometa, košarke, odbojke, rokometa, borilnih športov, plesa, namiznega tenisa in podobno. V dvorani ŠPiC D so vam na voljo velika dvorana, mala dvorana in večnamenska dvorana, urejeno je tudi strelišče. V neposredni bližini pa so nogometni stadion, igrišče z novo umetno travo (z reflektorji), atletska steza, fitnes, fitnes na prostem, igrišče za odbojko na mivki (z reflektorji), kegljišče in poligon za lokostrelstvo. Po dogovoru je možna tudi organizacija priprav športnih ekip z nastanitvijo in prehrano v bližnjem hotelu (oddaljen 100 m).

Športni objekti

Športna dvorana ŠPIC D

 • velika dvorana (44 x 25 m) za rokomet, mali nogomet, košarko, odbojko 
 • mala dvorana (ples, borilni športi ...)
 • večnamenska dvorana (namizni tenis, aerobika)
 • strelišče s pomožnimi prostori

Delovni čas: od 14.00 do 22.00 oziroma po dogovoru.

Športni center

 • nogometni stadion (105 x 68 m)
 • atletska steza (100 m, 3 steze)
 • nogometno igrišče z novo umetno travo, opremljeno z reflektorji
 • fitnes
 • kegljišče (4 steze)
 • poligon lokostrelstva
 • fitnes na prostem
 • igrišče za odbojko na mivki (z razsvetljavo in sanitarijami)

Delovni čas: od 14.00 do 22.00 oziroma po dogovoru.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.