Gradovi kralja Matjaža

Informacije

Information

Informationen

Informacije

TIC Črna na Koroškem Center 101, 2393 Črna na Koroškem

Poznate legendo o kralju Matjažu? Kralj Matjaž pod Peco se še vedno ni prebudil. V njegovo čast mu na na Matevžavih travnikih v Črni na Koroškem že več kot četrt stoletja gradijo snežne gradove. Zadnji vikend v januarju se v Podpeci zberejo navdušenci od blizu in daleč ter se pomerijo v gradnji snežnih gradov.

Osrednji del prireditve predstavlja tekmovanje ekip v gradnji snežnih gradov in to vse od jutra do sončnega zahoda, ko sledi še zabava. Program naslednjega dne je namenjen otrokom in družinam.

Tudi v dneh po prireditvi je precej zanimanja za oglede zgrajenih gradov, koliko časa snežne skulpture ostanejo ohranjene, pa je odvisno od vremenskih razmer. Pridružite se številnim ekipam in zgradite svoj ledeni grad!

Theme picker

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.