Tek na smučeh

Tišina narave in tisoče ledenih kristalčkov, ki se lesketajo na prostranih snežnih površinah, bodo zagotovo umirili še tako polne glave. Koroška je pravi naslov tudi za ljubitelje teka na smučeh. Na voljo je več kot 30 kilometrov urejenih prog. Na pohorskih planjah med Kopami in Ribniško kočo, v Črni na Koroškem in v bližnji dolini Bistra, v Športnem parku na Ravnah na Koroškem, v Kotljah in odseku kolesarske poti po Mislinjski dolini med Dovžami boste našli progo, primerno zase. Ob bližnjem Breškem jezeru, na sosednji avstrijski strani, ob vznožju Pece, tekaške steze še dodatno zasnežujejo in omogočajo tek tudi v času, ko snega ni v izobilju.

Theme picker

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.