Apartmaji Breza in Tisa

Apartmaji Breza & Tisa se nahajajo v središču idilične gorske vasice Ribnica na Pohorju, na nadmorski višini 715 m. Popolnoma opremljeni, prostorni apartmaji v domačem vzdušju imajo vse, kar potrebujete za popoln oddih in aktivnosti na prostem. Naši gostje lahko izbirajo med različnimi vrstami apartmajev od studio apartmaja do razkošnega apartmaja delux.

Apartmaji Breza & Tisa ponujajo brezplačno parkirno mesto na varnem in dosegljivem območju, tik pred apartmaji. Različni tipi restavracij so le nekaj metrov od apartmajev: restavracija Ribnica, Vida in Jelka. Na voljo so okusne jedi iz lokalne, tradicionalne kuhinje, izbirate pa lahko tudi med različnimi mednarodnimi jedmi. Okusne dobrote iz okoliških kmetij Ribniškega Pohorja so dobro pripravljene in postrežene tudi na planinskih kočah Pesnik in Ribniški koči.

V neposredni bližini apartmajev so igrišča za odbojko na mivki, košarko in nogomet. So v popolnoma varnem okolju, primerna za otroke in brezskrben počitek staršev. V večernih urah so osvetljena.

Okolica apartmajev, obdana z gozdovi in ​​planjami Ribniškega Pohorja, ponuja veliko pustolovščino za vse ljubitelje narave: od pohodnikov, kolesarjev, smučarjev do fotografov narave. Pohorski travniki ne poznajo mrtve sezone. To je odličen kraj za odkrivanje narave s kolesi na več kot 200 dobro označenih kolesarskih poteh in zimske pohode ter poletne sprehode na tematskih pohodniških poteh.

Najbolj priljubljena zimska aktivnost na Ribniškem Pohorju je smučanje. Zaradi varnosti in bližine Apartmajskih hiš Breza&Tisa je to mesto kot nalašč za otroke in vse začetnike smučanja. Smučarski raj, za družinam prijazne, zimske počitnice ima vse na enem mestu: polno opremljene apartmaje, smučarsko šolo, najem smučarske opreme in storitev za vse starosti in smučarjem najljubšo - sončno teraso bara Smučar.

Recepcija Apartmajev Breza & Tisa vas bo sprejela s prijaznostjo, koristnimi informacijami in vam ponudila osvežitev v našem novem baru. 

Informacije: