Gorsko - kolesarske ture

Labirint gozdnih cest in kolovozov vas vodi na goro in nazaj, do dolin ter med njimi. Med gozdovi in travniki s čudovitimi razgledi so urejene poti, ki so namenjene tudi manj ekstremnemu in bolj varnemu uživanju v naravi. Najbolje se je na njih podati z »all mountain« in enduro kolesi.

Na območju Geoparka Karavanke, ki je prvi čezmejni gorsko-kolesarski park v Sloveniji, so na voljo številne možnosti:

  • mreža več kot 1.000 km označenih ter v vodičih opisanih gozdnih cest in kolovozov, primernih za kolesarjenje po gozdovih in gorah,
  • kolesarjenje v Podzemlju Pece z edinstveno kolesarsko izkušnjo po opuščenih rudniških rovih,
  • kolesarjenje po stezicah Single trail parka Jamnica,
  • najdaljši Flow Trail v Evropi. 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.