Podvelka

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Občina Podvelka
46.590146
15.330302

Podvelka je zanimivo naselje na desnem bregu Drave. Kraj je bil nekdaj zgolj domovanje gozdnih delavcev, ki so naplavljeni les pripravljali za prodajo. Neposeljena strma pobočja so danes raj za obiskovalce, ki ljubijo mir, svežino narave in čist gozdni zrak. Tako lepo je tudi na Janževskem Vrhu, Javniku in Lehnu na Pohorju. Za turiste pa sta najbolj priljubljeni posebnosti vožnja s splavom po reki Dravi v turistični vasici Javnik in cerkev sv. Janeza na Janževskem Vrhu, katere posebna značilnost je izredno močna pozitivna energija, ki zdravi. Na Kapli na Kozjaku se lahko pohodniki sprehodijo po Razgledni poti, ki ima 19 točk, ter po Srčni poti, ki je krajša in lažja.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.