Slovenska turnokolesarska pot

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Slovenska turnokolesarska pot

Krožna kolesarska pot, ki obide vse pomembnejše slovenske gorske skupine, meri okoli 1.800 kilometrov in našteje skupno več kot 50 tisoč metrov višinske razlike v vzponu. Tri izmed skupno 41 etap potekajo na ozemlju Koroške, in sicer: 

Celotna pot je speljana mimo 109 kontrolnih točk. Kolesarji na poti odtisnete žig v Dnevnik STKP. Med kontrolnimi točkami je tudi okoli 50 planinskih koč v večinoma manj obiskanih predelih gora. Kolesarji se na poti orientirate s pomočjo GPS-sledi.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.