Kulinarika

Okusite Koroško. Prepustite se avtohtonim jedem ter uživajte v družbi koroških dobrot.

Korošci vam bodo s posebnim ponosom predstavili svoje avtohtone jedi in s tem povezane običaje. Številne jedi, ki so drugje že izginile z jedilnikov, vam bodo pripravili z veliko mero ljubezni. Gospodinje svoja znanja skrbno prenašajo na mlajše rodove. Doma pridelana hrana je ponos vsake turistične kmetije in gostilne. Na Koroškem bodo zagotovo znali razveseliti vaše še tako zahtevne brbončice. 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.