Hostli

Nastanitev v hostlih lahko najdete v Slovenj Gradcu, Ravnah na Koroškem, Radljah ob Dravi in Dravogradu. Ponujajo sodobno ter ugodno obliko bivanja za različne starostne skupine.

Mladinski hotel Punkl, Ravne na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Recepcija Punkl

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 7:00 - 22:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 7:00 - 22:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 7:00 - 22:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 7:00 - 22:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 7:00 - 22:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 9:00 - 22:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 8:00 - 20:30
46.539162
14.962155

Le korak od središča Raven na Koroškem je umeščen Mladinski hotel Punkl, prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan kot arhitekturno samosvoja nizkoenergijska lesena gradnja v skladu z naravnimi in bio podnebnimi danostmi okolice.

Tukaj so odlične možnosti za nočitve posameznikov in skupin. Bližina Športnega centra Ravne in dejavnosti v Kulturnem centru Ravne obiskovalcem (športnim klubom in ekipam, šolskim in poslovnim skupinam ter posameznikom ipd.) ponuja pisano paleto najrazličnejših športnih in kulturnih dejavnosti.

Kapacitete:

  • 48 ležišč (dvoposteljnih, štiri-posteljnih ali osem-posteljnih z lastnimi sanitarijami).

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.