Družinsko kolesarjenje

Koroška ponuja številne dejavnosti na prostem, še posebej zabavno pa je odkrivanje lepot njene narave s kolesom. In to za vso družino! Ponujajo se vam kolesarske poti, ki so ločene od ostalega prometa.

Med temi izstopa Štrekna, ki je s kar 24 kilometri urejene asfaltirane poti brez prometa raj za družine z otroki in starejše. Sicer pa vas pričakujejo tudi številne gozdne ali druge vaške poti in steze, kjer boste uživali v naravi.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.