Galerije

Poleg Koroške galerije likovnih umetnosti, kjer so predstavljena dela domačih in tujih umetnikov, lahko na poseben način spoznavate tudi edinstvene skulpture Forma Vive na prostem.

Začutite umetniški utrip pokrajine. Preplet ljudskega izročila in umetnosti sodobnega časa obljublja bogato ponudbo umetniških stvaritev. Ko se boste potepali po Ravnah na Koroškem in okoliških krajih v Mežiški dolini, ne smete mimo skulptur na prostem pod imenom Forma Viva. No, saj so tako mogočne, da jih niti ne morete spregledati. V Koroški galeriji likovnih umetnosti in njeni enoti v Ravnah pa spoznajte tako domače ustvarjalce kakor tudi mednarodne zbirke z deli številnih tujih mojstrov sodobne umetnosti. Podoživite duh okolja, ki ga preveva izjemen občutek za estetiko, obliko in lepoto.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.