Gorski svet

Na Koroškem prevladujejo vzpetine. Vršaci, kot so Peca, Uršlja gora, Raduha in pogorje Pohorja, vam ponujajo dejavno doživetje narave in sproščene poglede na prostrane gozdove, med katerimi se odpirajo tihe doline.

Na Koroškem boste zagotovo sprostili svoje misli. Čudovit gorski svet vas pričakuje s številnimi stezicami med gozdovi in nepozabnimi razgledi. Med številnimi drevesi najdete dve prav posebni v slovenskem merilu – najvišje in najdebelejše. Izjemni naravni in tematski parki vam odstrejo neprecenljive podobe narave in približajo življenje pred več milijoni let. Številni vrhovi in bližnja pogorja vabijo pohodnike do najlepših razgledov.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.