Bike parki

Profesionalci ali začetniki? Ni pomembno. Na Koroškem najdete pravi trail za vsakogar. Gorata okolica Jamnice nudi izjemne užitke ob kolesarjenju, saj je polna odličnih single trailov, sosednja gora Peca pa se ponaša z najdaljšim flow trailom v Evropi.

Če ste željni dodatnega kolesarskega adrenalina, pa se lahko preizkusite v bike parku Kope na Pohorju ali Poseki na Ravnah na Koroškem.

Theme picker

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.