Gorsko kolesarjenje

Spletišče gozdnih cest in kolovozov po hribih, gorah, na ali med njimi, vas vabi na kolesarsko avanturo.

Gorski kolesarski park Peca ponuja izjemne urejene enoslednice (»single trail«) po gozdu, pašnikih oziroma traviščih in »najdaljši flow trail« v Evropi, dolg kar 12 kilometrov. Posebnost je tudi kolesarsko doživetje pod Peco, kjer se lahko s kolesi zapeljemo iz ene doline v drugo.

Šport, ustvarjen za grizenje na goro ali adrenalinske spuste v dolino, nagrajuje z neponovljivim doživetjem narave in razgledi, kot jih še niste doživeli. Brez dileme. Koroška je s svojimi reliefnimi danostmi in prostranimi gozdnimi površinami raj za gorske kolesarje.

Bike park Poseka

Informacije

Information

Informationen

Informacije

ZKŠTM

Park se nahaja na Ravnah na Koroškem in vam ponuja, da Koroško doživite tudi na bolj adrenalinski način. Na voljo sta dve različni progi – Šnel Pepi flow in Enduro Bavči.

Šnel Pepi flow

Na prvi pogled lahka in nezahtevna. Proga, po kateri lahko uživate tako starejši kot mlajši, zanimiva pa je vsakemu ljubitelju večjih hitrosti in nagnjenih zavojev.

Dolžina: 1,6 km

Višinska razlika: 160 m

Začetek: zgornja postaja vlečnice

Enduro Bavči

Progo odlikujejo naravna podlaga, razgiban teren, nagnjeni zavoji, prehodi in varno zavetje gozda. Sicer velja za zahtevnejšo progo, za katero je priporočljiv kanček kolesarskega predznanja.

Dolžina: 1 km

Višinska razlika: 160 m

Začetek: zgornja postaja vlečnice

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.