Alpsko smučanje

Uživajte na spustih po belih strminah – ne glede na to, ali ste začetnik, povratnik ali izkušeni smučar.

Urejene smučarske proge vas pričakujejo na pobočjih Pohorja, Pece in v dolinah. Največji smučarski središči Koroške – Kope in Ribniško Pohorje, s posodobljenimi žičniškimi napravami in nastanitvenimi kapacitetami, obljubljata enkratno zimsko dogodivščino. Za najmlajše in učenje prvih smučarskih zavojev še posebej dobro poskrbijo v Kotljah pod Uršljo goro. Prepustite se užitkom na smučeh in žarkom zimskega sonca. 

Smučišče Bukovnik

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Smučarski klub Iverka Selovec 7

Obratovalni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

25.12.2018 - 10.03.2019

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 16.00-20.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 16.00-20.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 16.00-20.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 16.00-20.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 16.00-20.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 10.00-20.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 10.00-20.00
46.559816
15.025651

Smučišče Bukovnik se nahaja nad Šentjanžem pri Dravogradu, primerno pa je za začetnike in manj zahtevne smučarje.

Ob smučišču sta okrepčevalnica in urejeno sankališče. Po dogovoru organizirajo smučarska tekmovanja za rekreativce in mlajše kategorije, sankaška tekmovanja ter deskanje na snegu. Trenutno pa uspešno deluje tudi smučarska šola za vse začetnike ali tiste, ki želite svoje smučarsko znanje le osvežiti. Proge dodatno zasnežujejo. Z razsvetljavo podaljšajo smučarske dneve v večerne ure.

Theme picker

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.