Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Kopališča

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Kopališče Ravne na Koroškem

Kaj je lepšega, kot poiskati osvežitev v bazenu? Na Koroškem vam je na voljo kopališče – na Ravnah na Koroškem, kjer boste lahko sprostili svojo energijo in se predajali plavanju čez vse leto.

Kopališče Ravne na Koroškem

V poletnih mesecih se kopalna sezona odvija na mestnem kopališču z olimpijskim bazenom (večji 50 x2 5 m in otroški 16 x 10 m, temperatura vode v letnem bazenu je od 26 do 28 °C). Pozimi je bazen pokrit s prosto statično ponjavo (balonom).

V zimskem času je na voljo tudi pokriti bazen (25 x 10 m) v Domu telesne kulture, kjer so poleg bazena na voljo tudi fitnes, savne (finska, zeliščna, turška in infra) in druga infrastruktura za športne dejavnosti. V bližin je možno prenočiti v sodobnem mladinskem hotelu Punkl.

Kopališče Slovenj Gradec

V sklopu kopališča Slovenj Gradec sta dva bazena (večji velikosti 25 x 12 m in manjši 12 x 6 m). Obiskovalcem so v bližini na voljo tudi površine za druge športne dejavnosti, otroška igrala, veliko zelenja in gostinska ponudba.

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.