Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta www.koroska.si je podjetje:
Koroška. Schatzkammer der Überraschungen! d.o.o., Meža 10, 2370 Dravograd, Slovenija.

Koroška. Schatzkammer der Überraschungen! se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Z uporabo spletnega mesta www.koroska.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Koroška. Schatzkammer der Überraschungen! zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • ime in priimek,
 • naziv podjetja,
 • elektronski naslov,
 • številka telefona.

Vaše osebne podatke, ki so pridobljeni prostovoljno preko obrazcev na spletni strani www.koroska.si ali preko neposrednega kontakta. Navedeni podatki se uporabljajo predvsem za namen komunikacije in obveščanja. 

RRA Koroška lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav,
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani,
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih RRA Koroška nudi.

Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si ali z odjavo na povezavi https://

Zbiranje podatkov za spremljanje statistike obiskanosti spletne strani

Spletna stran Koroška. Schatzkammer der Überraschungen! lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Pri spremljanju statistike uporabljamo spletno storitev za analizo Google Analytics podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Združene države Amerike. Podjetje Google v našem imenu analizira uporabo našega spletnega mesta z uporabo piškotkov, navedenih na povezavi http://www.koroska.si/piskotki.

Zbiramo predvsem naslednje podatke: 

 • naslov IP,
 • vrsta brskalnika in način dostopa na našo spletno stran,
 • čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani,
 • kraj in vrsta naprave, s katero ste dostopali do naše spletne strani.

Koroška. Schatzkammer der Überraschungen! te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Svoje soglasje za uporabo spletne analize lahko kadar koli umaknete na način, da prenesete Googlov vtičnik v vaš spletni brskalnik, ki preprečuje shranjevanje piškotkov za namene spletnih analiz (Google Analytics Opt-out Add-on), ali namestite zavrnitveni (opt-out) piškotek.

Varovanje osebnih podatkov

Koroška. Schatzkammer der Überraschungen! se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.

Wünschen Sie einen Tipp für ein Erlebnis?

send
x

Bleiben Sie auf dem Laufenden mit aktuellen touristischen Angeboten, Ereignissen und Ausflügen.

*indicates required

Mit der Bekanntgabe meiner E-Mail-Adresse stimme ich zu, dass RRA Koroška d.o.o. meine E-Mail-Adresse für Nachrichten über aktuelle touristische Angebote, Ereignisse und Ausflüge nutzt. Wählen Sie die Art der Benachrichtigung:

Die eingetragenen Daten werden ausschließlich gemäß Ihrer Einwilligung genutzt. Die Daten werden nicht an dritte Personen weitergegeben. Sie können sich jederzeit von den E-News abmelden sowie Korrektur oder Löschung der persönlichen Daten, die wir speichern, verlangen. Für eine Abmeldung und Löschung der persönlichen Daten schicken Sie bitte eine E-Mail mit der Bitte um Abmeldung von den E-News an info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.