Destinacije

Če iščete odmik od ponorelega sveta, vas na severu Slovenije, med tremi pogorji in tremi dolinami pričakuje stičišče naravnih presežkov, miru in pristnih doživetij. Skoraj v središču Evrope, a na videz umaknjena od vrveža, leži Koroška. Zakladnica presenečenj. Pristna narava in raznoliki živi svet vabita ljubitelje dejavnega oddiha v Mežiško, Dravsko in Mislinjsko dolino med pogorja Pohorja, Karavank in Savinjskih Alp. Peš, na kolesu, smučeh ali v vodi, v vrtincu adrenalina ali ob sproščenem uživanju v presežkih narave. To je Koroška! Polna presenečenj na vsakem koraku.

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.