Vodni park Radlje ob Dravi

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Vodni park Radlje ob Dravi Zg. Vižinga, Radlje ob Dravi 2360
TIC Radlje ob Dravi
46.607887
15.202406

Sanjate o poletni osvežitvi, brezskrbnem plavanju med lokvanji, pobegu iz vsakdanjika, neokrnjeni naravi? Prav takšno zeleno doživetje vas čaka ob vznožju Pohorja! V Radljah ob Dravi, v prvem naravnem biološkem bazenu. Kopanje v vodi, kjer za čistočo skrbijo mikroorganizmi in ne kemikalije, je danes prava redkost. Prav tako pa ni povsem vsakdanje spati v majhnih lesenih hiškah, kot so jih nekoč imeli mlinarji na Dravi. Ponuja se vam nepozabna glamping izkušnja. Poleg sproščenega uživanja v naravi se lahko predate doživetjem, ki nekoliko pospešijo srčni utrip. V jezero se lahko spuščate po toboganih. V bližini so višinski adrenalinski park, urbani kolesarski park in druga športna infrastruktura. Značilnosti prvega biološkega bazena v Sloveniji, od njegovega naravnega prečiščevalnega sistema do njegove energetske varčnosti in minimalnega vpliva na zeleno okolje, pa lahko spoznavate na vodni učni poti..

Glamping

Lesene hišice, postavljene med pšenična polja, spominjajo na stare lesene mline na vodi. Prav takšni so nekoč obratovali na Dravi. V celoti so izdelane iz lesa, okna in steklena vrata, ki se odpirajo v naravo, pa nam dajejo pridih romantike. Prav zato je bivanje v njih nekaj edinstvenega.

Več informacij >> https://greenresort.si/si/glamping

Parkirišče za avtodome

Vsi, ki potujete s »hišami na kolesih«, se lahko ustavite in pripravite svoje vozilo za nadaljnje odkrivanje Koroške. Ob vodnem parku vam je na voljo več opremljenih mest za avtodome.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.