Muzeji in zbirke

Številni muzeji, zbirke in razstave vam prikažejo kulturno zapuščino teh krajev in zaupajo skrivnosti iz preteklosti.

Odkrijte bogato zapuščino prednikov, ki je skrbno hranjena v zbirkah in muzejih po vsej Koroški. Ob zanimivih predstavitvah in izdelkih častitljive preteklosti spoznajte življenje in običaje v teh krajih. Kopanje rude, razvoj železarstva, številne domače obrti ter kmečka opravila odstirajo spomin na srčne in predane zgodbe, ki so pustile pečat vse do danes. Pokukajte v preteklost in začutite moč neizmerne ustvarjalnosti, ki je na svoj način osmislila težko življenje in omogočila razvoj teh krajev.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.