Podzemni svet

Doživite pustolovščino ob raziskovanju podzemlja Pece. Skozi stoletja izkopavanja rud je nastalo več kot tisoč kilometrov podzemnih rovov.

Odkrijte čudesa sveta pod površjem. Podzemlje Pece, turistični rudnik, vam ponuja unikatne avanture in doživetja pod površjem Zemlje. Prisluhnite zgodbam o življenju rudarjev in se podajte na raziskovanje skrivnostnih rovov. Še daljšo tradicijo turističnega odkrivanja podzemlja Koroške ima Huda luknja, ki je pravi podzemni biser osamelega krasa in jo lahko doživite na vodenem adrenalinskem trekingu.

Podzemlje Pece

Podzemlje Pece

Doživite podzemlje in ga raziščite z rudarskim vlakom, peš, se po rovih in odkopih zapeljite z gorskimi kolesi ali pa zapeljite po potopljenih delih s kajakom.

Huda luknja

Huda luknja

Doživite pravi adrenalinski treking v eni izmed najstarejših turistično urejenih kraških jam v Sloveniji.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.