Narava

Ali ste vedeli, da na Koroškem najdete prav posebna drevesa? Med drugim mater slovenskih lip in najvišjo smreko v tem delu Evrope. Tukaj, na stičišču evropske in afriške litosferske plošče, se odpira bogat svet kamnin in rudnin. Peca, Uršlja gora, Raduha, ugasli vulkan Smrekovec ter pogorje Pohorja in drugi vas vabijo k dejavnim doživetjem narave. Pod južnim ostenjem Pece, v bližini Črne na Koroškem, se nam odpre ena izmed najlepših alpskih dolin – Topla, ki je zavarovana kot krajinski park. Reke Drava, Mislinja in Meža so oživile življenje v dolini in skupaj s pritoki in jezeri ponujajo dom številnim živalskim in rastlinskim vrstam.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.