Raziskuj

Vas mika pustolovščina v rovih nekdanjega rudnika, kjer lahko spoznate skrivnostno življenje knapov in lepoto mineralov? V osrčje gore – v kraljestvo kralja Matjaža – se lahko odpravite z vlakom, kolesom ali zalite rove podzemlja Pece raziskujete s kajakom. Nekoliko drugače – kot splavarji na reki Dravi – pa lahko okusite življenje flosarjev. Narava je Koroško še posebej obdarila z gozdovi. Tu najdete najdebelejše drevo v Sloveniji in tudi najvišje drevo Srednje Evrope. Po poteh v objemu mogočnih dreves in senci gora ni nikoli dolgčas. Peš, s kolesom, na smučeh ali v vodi, vedno dejavno. Naravno, preprosto in domače je skupni imenovalec avtohtone koroške kuhinje. Na Koroškem boste takoj začutili, da je tukaj tudi vaš dom.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.