Sproščeno

Hiter tempo vsakdana umiri svežina gozdov. Privoščite si skok v naravno jezero ali pobeg na podeželje.

Ob jezeru, v hribih ali na podeželju. Ob tako raznovrstnih dejavnostih ni časa za dolgčas, razen če si ga zaželite sami. V Radljah ob Dravi se lahko osvežite v čisto pravem naravnem bazenu, v prvem in tudi edinem biološkem jezeru v Sloveniji. Kopanje v vodi, kjer za čistočo skrbijo naravni mikroorganizmi, je svojevrstno doživetje. Če se poleti tam ne boste ohladili, se boste zagotovo nekoliko višje, v objemu pohorskih gozdov. Zvrhane krožnike koroških dobrot in miru pred vrvežem vsakdanjika pa strežejo na številnih koroških kmetijah. Slednje so prava zakladnica tradicije, zavetišče miru, prijaznosti in domačnosti.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.