Kolesarjenje

Zagrizite s kolesom po kateri izmed tisoč kilometrov označenih kolesarskih poti ali poiščite takšno po svoji meri težavnosti. Tukaj ste dobrodošli vsi ljubitelji kolesarjenja, še posebej gorskega.

Koroška je raj za brezmejno kombiniranje kolesarskih tur. Številne manj prometne in gozdne poti ter rastoči kilometri urejenih, asfaltiranih kolesarskih površin vam ponujajo priložnost za nepozabno kolesarsko avanturo. Naj si bo po ravnini, na ali s hriba, okoli gore ali celo skoznjo. Številne gozdne ceste in kolovozi ter enoslednice (»single traili«) so raj za gorske kolesarje. Ne samo po hribu navzdol, edinstveno pustolovščino na kolesu boste doživeli tudi v podzemlju Pece. Kolesarsko avanturo lahko nadaljujete tudi v dolinah. Spoznavanje narave in kulturnih posebnosti na svojevrsten način povezujeta Dravska kolesarska pot in Štrekna – kolesarska pot po Mislinjski dolini.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.