Bike parki

Ste začetnik ali profesionalec? Ni pomembno. Na Koroškem najdete bike parke za vsakega ljubitelja ekstremnega kolesarjenja.

Gornata okolica Jamnice nudi izjemne užitke ob kolesarjenju, saj je polna odličnih single trailov, sosednja gora Peca pa se ponaša z najdaljšim flow trailom v Evropi

Ali ste še željni dodatnega kolesarskega adrenalina? Lahko preizkusite tudi v bike parku Kope na Pohorju. Dve progi o različni zahtevnosti pa najdete v Poseki na Ravnah na Koroškem.

Single Trail Park Jamnica

Informacije

Information

Informationen

Informacije

EcoHotel Koroš Jamnica 10, 2391 Prevalje

V zaselku Jamnica so ob prostranih gozdovih in pašnikih s čudovitimi razgledi urejene steze, ki so namenjene kolesarjem – predvsem z »all mountain« in enduro kolesi. V parku se lahko odločite za manj zahtevne steze ali pa si izberete poti s tehnično zahtevnejšimi odseki in si tako pridobite izkušnje za kasnejše podvige na daljših turah. Poti so med seboj povezane s posebno stezo, ki je zgrajena izključno za lažjo vrnitev nazaj na vrh. Da lahko tu doživite gorsko kolesarjenje v njegovi najboljši obliki, vam zagotavljata tudi gorata okolica, ki je polna odličnih »single trailov«, in sosednja gora Peca z »najdaljšim flow trailom v Evropi«. Proga z največjim naklonom do 5 % in z višinsko razliko okoli 1.000 metrov je primerna tako za vrhunske gorske kolesarje kot tudi za nekoliko manj vešče.

Zaradi sončne lege se kolesarska sezona v parku Jamnica začne aprila in konča s prvim snegom v novembru. V parku so na voljo tudi vodene ture in možnost izposoje koles.

Single trail poti:

  • 9 allmountain in enduro poti,
  • 21 km označenih enoslednic,
  • 515 m višinske razlike,
  • 3 km v nastajanju,
  • več kot 30 km na vodenih turah.

 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.