Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta www.koroska.si je podjetje:
RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o., Meža 10, 2370 Dravograd, Slovenija.

RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o. se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Z uporabo spletnega mesta www.koroska.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o. zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • ime in priimek,
 • naziv podjetja,
 • elektronski naslov,
 • številka telefona.

Vaše osebne podatke, ki so pridobljeni prostovoljno preko obrazcev na spletni strani www.koroska.si ali preko neposrednega kontakta. Navedeni podatki se uporabljajo predvsem za namen komunikacije in obveščanja. 

RRA Koroška lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav,
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani,
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih RRA Koroška nudi.

Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si ali z odjavo na povezavi https://

Zbiranje podatkov za spremljanje statistike obiskanosti spletne strani

Spletna stran RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Pri spremljanju statistike uporabljamo spletno storitev za analizo Google Analytics podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Združene države Amerike. Podjetje Google v našem imenu analizira uporabo našega spletnega mesta z uporabo piškotkov, navedenih na povezavi http://www.koroska.si/piskotki.

Zbiramo predvsem naslednje podatke: 

 • naslov IP,
 • vrsta brskalnika in način dostopa na našo spletno stran,
 • čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani,
 • kraj in vrsta naprave, s katero ste dostopali do naše spletne strani.

RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Svoje soglasje za uporabo spletne analize lahko kadar koli umaknete na način, da prenesete Googlov vtičnik v vaš spletni brskalnik, ki preprečuje shranjevanje piškotkov za namene spletnih analiz (Google Analytics Opt-out Add-on), ali namestite zavrnitveni (opt-out) piškotek.

Varovanje osebnih podatkov

RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.