Vodna doživetja

Spoznajte živi svet ob nabrežju reke ali se prepustite toku njene struge. Spoznajte življenje splavarjev na Dravi ali si privoščite sproščujoč potop v naravno jezero. Ujemite naravo!

Sprostite svoje misli in telo ob vodi. Začutite tok Drave na splavu in podoživite edinstveno tradicijo spravila lesa po Dravski dolini. Prijetno osvežitev boste našli v Vodnem parku v Radljah ob Dravi – v prvem naravnem bazenu v Sloveniji, kjer za čistočo vode skrbijo mikroorganizmi in ne kemikalije. Plavate in zabavate se lahko v Bazenskem kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec ali pa na Ravnah na Koroškem na mestnem kopališču z olimpijskim in notranjim bazenom. Odkrijte tisočere podobe voda. Dejavno ob ali na rekah in jezerih. Ribarjenje, veslanje ali sproščujoči sprehodi ob vodni gladini ponujajo raznolike možnosti za rekreacijo in odkrivanje številnih podob žive narave. 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.