Aktivno

Peš, na kolesu ali smučeh? Plovba na reki ali v podzemlju? Na Koroškem imate nešteto priložnosti za raziskovanje naravnih čudes in to v vseh letnih časih.

Brezmejne kolesarske in pohodniške ture med dolinami, na, okoli hribov ali celo skozi goro, naznanjajo dejavna doživetja. Spoznajte Dravsko kolesarsko pot, ki se po naravnih in kulturnih raznolikostih uvršča med najlepše kolesarske poti v Evropi, Štrekno – eno izmed najbolje urejenih poti v Sloveniji, ekskluzivno podzemno doživetje pod Peco. Na prostranih pobeljenih strminah se lahko naučite prvih zavojev s smučmi in uživate v zimskih radostih z otroki ali se podate na bolj adrenalinske turne spuste.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.