Športne aktivnosti

Najlepše, kar ponuja Koroška, boste najbolje spoznali dejavno. Gosta mreža kolesarskih in pohodnih poti daje tisočere priložnosti za dejaven vsakdanjik med Alpami in reko Dravo.

Tako priložnostni pohodniki kot tisti, ki imate radi daljše ture, se podate s kolesom v breg ali se spustite v dolino, boste našli priložnost za avanturo. Ta vas čaka tudi v podzemlju Pece, ki ga lahko doživite na kolesu ali s kajakom. Ko se pokrajina odene v belo snežno odejo, vabi, da odtisnete svojo sled s smučmi ali peš. Izberite pravo mero narave in adrenalina. 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.