Doživi

Dejavno. Tako boste najbolje spoznali Koroško. Odkrivati zapuščene rove rudnika v osrčju Pece, kjer so knapi nekoč utirali svoje poti, je pustolovščina brez primere. Ena izmed najbolj hribovitih pokrajin Slovenije vam ponuja brezmejne možnosti kolesarskih in pohodniških izletov ali spustov po zasneženih strminah. Ste za osvežitev v edinem naravnem jezeru v Sloveniji ali za spontano raziskovanje življenja na podeželju? Življenje se na Koroškem, med srčnimi ljudmi, vselej prepleta z druženjem, veseljem in lokalno kulinariko. Del tega lahko občutite tudi na avanturi s splavom po reki Dravi. Bogata kulturna zapuščina železarjev s skulpturami Forma vive na Ravnah na Koroškem ali več kot 750 let starega mesta Slovenj Gradec vas vabijo na doživetja urbanega utripa. 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.