Zimska doživetja

Čarobna pokrajina, odeta v belo odejo, pričakuje ljubitelje dogodivščin na snegu. Številna smučišča in narava ponujajo neomejene možnosti za ljubitelje dogodivščin na prostem.

Lepa v vseh letnih časih, čarobna v belem. Koroška z urejenimi smučišči, pobeljenimi hribi in dolinami naznanja dejavno zimo in vas vabi v naravo. Se radi podate po urejenih smučarskih progah? Smučišča na pobočjih Pohorja, Pece in tudi v dolinah nudijo veliko užitkov tako izkušenim smučarjem kot začetnikom in družinam. Če raje tečete na smučeh, lahko prav tako najdete sebi primerno progo. Edinstvene razglede in tisto nepogrešljivo vznemirjenje boste doživeli tudi ljubitelji turnega smučanja. Pravljična belina je še bolj pravljična v Črni na Koroškem, kjer že več kot četrt stoletja gradijo ledene snežne skulpture – gradove za kralja Matjaža. Zimska doživetja na Koroškem so vse kaj drugega kot zimsko spanje.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.