Destinacije

Če iščete odmik od ponorelega sveta, vas na severu Slovenije, med tremi pogorji in tremi dolinami pričakuje stičišče naravnih presežkov, miru in pristnih doživetij. Skoraj v središču Evrope, a na videz umaknjena od vrveža, leži Koroška.

Če iščete odmik od ponorelega sveta, vas na severu Slovenije, med tremi pogorji in tremi dolinami pričakuje stičišče naravnih presežkov, miru in pristnih doživetij. Skoraj v središču Evrope, a na videz umaknjena od vrveža, leži Koroška. Zakladnica presenečenj. Pristna narava in raznoliki živi svet vabita ljubitelje dejavnega oddiha v Mežiško, Dravsko in Mislinjsko dolino med pogorja Pohorja, Karavank in Savinjskih Alp. Peš, na kolesu, smučeh ali v vodi, v vrtincu adrenalina ali ob sproščenem uživanju v presežkih narave. To je Koroška! Polna presenečenj na vsakem koraku.

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.