O destinaciji

Bodisi na vrhovih gora, aktivno na ali ob rekah, v neokrnjenih kotičkih ali živahnih središčih v dolinah. Dovolite, da vas preseneti.

Koroška je zveza treh dolin, povezanih z gozdovi, rekami, hribi in gorami. Že od časa Rimljanov je stičišče poti. Edinstvena narava, obsežni in gosti gozdovi, zeleni pašniki, gore, hribi in doline so Korošcem v ponos in navdih. Ljudi zaznamujejo izjemna dobrosrčnost, ponos in ljubezen do domače zemlje. Od tod prihajajo številne osebnosti, ki ljubezen do Koroške izražajo v svojih delih in jo promovirajo po svetu. 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.