Kulinarika

Poznate kvočeve nudlne, mavželne, žganke, grumpe in druge koroške jedi? Nenavadna imena obetajo avtohtono koroško gurmansko doživetje. Okusite dobrote Koroške.

Okusite Koroško in se prepričajte o njeni gostoljubnosti. Dobrote Koroške vas bodo presenetile s svojo pestrostjo in polnim okusom. Priprava večine koroških jedi po receptih, ki si jih gospodinje že desetletja šepetajo iz roda v rod, iz ene hiše v drugo, zahteva precej znanja, skrbi in časa. Zato si je tudi za uživanje kvočevih nudelnov, mavželnov, tovstih grumpov, ožejenih žgankov in drugih dobrot, ki jih z največjo mero ljubezni in skrbnosti pripravljajo lokalni gostinci, treba vzeti čas. 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.