Priprave športnikov

Čudovita narava in urejena športna infrastruktura sta najboljša kombinacija za kakovosten trening in nepozabne spomine.

Naravne danosti, urejeni športni objekti, svežina gozdov, množica urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter prijazne nastanitvene kapacitete. Vse to in še veliko več omogoča, da Koroška ponuja športnikom in klubom najboljše možnosti za priprave in izvedbo treningov. 

Koroška regija predstavlja idealno destinacijo tako za moštva kot za individualne športnike. V večjih krajih so na voljo športni objekti povezani v sodobne športno rekreacijske centre. Ponudniki športnih programov in upravljavci infrastrukture imajo večletne bogate izkušnje s skupinami športnikov, zadovoljstvo slednjih pa se najbolj odraža v tem, da se radi vračajo na Koroško.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.