Apartma Lea, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.510563
15.080600
REZERVIRAJ - Bentral

Apartma v samem centru starega mestnega jedra v Slovenj Gradcu nudi veliko zakonsko posteljo ter manjšo sobo z dvema posteljama, kopalnico s tušem, in kadjo ter kuhinjo z dnevnim prostorom. Apartma ima prav tako veliko zunanjo teraso.

Dodatna oprema/storitve:

- namestitev primerna za kolesarje in pohodnike,

- parkirišče,

- dovoljeni so hišni ljubljenčki,

- brezžični internet.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.