Relax & Beautiful View, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.49622
15.07246
REZERVIRAJ - Bentral

Apartma »Relax & Beautiful View« se nahaja v neposredni bližini mesta Slovenj Gradec, edine mestne občine v Koroški regiji ter s čudovitim pogledom na Uršljo goro, ki je ena najbolj obiskanih gora v Sloveniji.

Posebnost apartmaja so prostori za relaksacijo z masažnim bazenom in v dodatni spalnici infrardeča savna, kar je gostom na voljo neomejeno, ves čas bivanja v apartmaju.

Apartma v velikosti 75 m2 je klimatiziran in ima naslednje bivalne prostore:

 • glavno spalnico z razkošno spring box posteljo 180 x 200 cm, z TV in z vrhunsko posteljnino in posteljnim perilom ter materiali, ki ustrezajo visokim standardom bivanja in vam nudijo umirjeno udobje z pridihom elegance,  TV, z modernim pohištvom, konzolno mizo z ogledalom in sefom,
 • dodatno spalnico z  razkošno spring box posteljo 160 x 200 cm, TV ter infrardečo savno, moderno omaro in konzolno mizo z ogledalom,
 • dnevno sobo, s sedežno garnituro, ki omogoča dodatno ležišče 140 x 200 cm, TV, moderno pohištvo in pisalno mizo ter stoli,
 • polno opremljeno kuhinjo z vsemi velikimi in malimi  hišnimi aparati ter opremo za kuhanje,
 • kopalnico s kabino za prhanje, z masažnim panelom ter pralnim in sušilni strojem za goste ter
 • hodnikom z odlagalnimi omarami, klopco in ogledalom.

Pred vhodom v apartma je terasa z jedilno mizo in dvema ležalnikoma, kjer lahko gost uživa na svežem zraku z lepim razgledom na bližnje hribe in Uršljo goro.

Gostu se lahko nudi brezplačna hramba koles in smuči in druge opreme, ter polnjene električnih koles v ločenem zaprtem prostoru.

Želijo si, da se vsak gost, ki biva pri njih, počuti lepo in brezskrbno, zato so za vas pripravili tudi poseben hišni red s katerim vas bodo seznanili ob oddaji vaše rezervacije.

 

 

SPLOŠNO

 • Apartma v velikosti 75 m2 je polno opremljen in klimatiziran: posteljnina, brisače, kopalni plašči, copati, kuhinjske krpe, veliki in mali gospodinjski aparati (mikrovalovna pečica, kavni aparat, grelnik vode, opekač kruha, ožemalnik citrusov, penilnik za mleko, električni žar za notranjo in zunanjo uporabo), kuhinjsko posodo, priborom in osnovne potrebščine za pripravo hrane (sol, poper, sladkor) ter pralnim in sušilnim strojem in sušilec za lase,  na željo gosta oprema za likanje, radio z budilko. Vsaka od treh sob v apartmaju ima kabelsko TV z ravnim zaslonom. Apartma ima sef, prostori so opremljeni z detektorji dima. Za čiščenje prostorov in pranje perila imate na razpolago ustrezne detergente, čistilni pribor in čistilni aparat, vključno z papirjem za toaleto, milo, šampon ter balzam, šivalni pribor, pribor za čiščenje obutve ter vrečke za smeti.
 • Apartma ima masažni bazen za 4 - 6 oseb in infrardečo savno za 2 osebi, z možnostjo neomejene uporabe ter dva ležalnika za relaksacijo in počitek.
 • Apartma se nahaja v mirnem okolju in je namenjeni počitku in sprostitvi, zato je po 22. uri potrebno vzdrževati red in mir ter biti obziren do sosedov.
 • V apartmaju je na voljo brezplačen Wi-Fi, geslo je zapisano v apartmaju.
 • Objekt ima talno gretje.
 • Kajenje v apartmaju ni dovoljeno. Voda iz pipe je pitna.
 • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
 • V objektu ločujemo odpadke, da bomo okolju čim bolj prijazni.
 • Gostom sta na voljo dva brezplačna parkirišča.
 • Najemodajalec ima, v skladu z dogovoru z gostom, pravico dostopa do bazena, zaradi vzdrževanja neoporečnosti bazenske vode.

Želijo vam prijetno bivanje in uresničitev želja in načrtov, zaradi katerih ste ali boste obiskali našo prelepo Koroško – Zakladnico presenečenj!

Doživite Koroško na svoj način!

Vaša ekipa apartma-ja

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.