Adrenalinska doživetja

Pospešite utrip na nepozabnem spustu s kolesom, z ekstremnim osvajanjem najvišjih vrhov, v pustolovskem parku ali v zraku.

Veter okoli ušes, nenavadni izzivi, hitrost, ki dvigne srčni utrip, panoramski polet z letalom ali adrenalinski skok s padalom. Razgibano in vznemirljivo je pod, na ali nad površjem Koroške. Divji spust s kolesom po opuščenih rovih Rudnika Mežica – Black Hole Trail proga zagotavlja nepozabno izkušnjo. Tisti, ki raje ostajate na površju, pa se lahko zabavate v katerem od adrenalinskih parkov, kjer bodo jeklenice, mostovi med drevesi in različni drugi izzivi v naravi poskrbeli za najboljši odklop. Preizkus zmogljivosti zagotovo ponuja več kot 80 kilometrov dolga pot z vzponi na pet najvišjih koroških vrhov v manj kot 24 urah.

Ferata Mučevo

V hudourniški soteski Mučevo sta urejeni dve športni, zelo težki zavarovani plezalni poti, s strmimi in zahtevnimi odseki ter veliko izpostavljenostjo na nekaterih mestih. Težja (rdeča) je ocenjena z D, na nekaterih mestih z E, lažja (modra) pa je ocenjena z B in mestoma s C. Uporaba poti je na lastno odgovornost. Obvezna je uporaba zaščitne opreme in dosledno upoštevanje navodil.


Zelo zahtevna plezalna pot. Izhodišče: Žerjav. Višina: 150 m, dolžina: 250/350 m, trajanje: 75/120 min. 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.