Geografske regije

Pohorje, obronki Kamniško-Savinjskih Alp in Karavank s svojimi vrhovi vas vabijo po svojo mero adrenalina in sprostitve. Ena izmed najmanjših slovenskih pokrajin preseneti z največjim deležem gozda

Pohorje, obronki Kamniško-Savinjskih Alp in Karavank s svojimi vrhovi vas vabijo po svojo mero adrenalina in sprostitve. Ena izmed najmanjših slovenskih pokrajin preseneti z največjim deležem gozda. Mogočna drevesa vas očarajo širom destinacije, še posebej na zelenem Pohorju. Tukaj, na stičišču afriške in evropske litosferske plošče, vas preseneti bogastvo rudnin in mineralov. Več kot 2.000 metrov visoka Peca nad slikovito alpsko dolino Topla je središče skrivnosti in legend. V treh osrednjih dolinah, kjer so si pot utrle reke Meža, Drava in Mislinja, pa podoživite utrip kulturnega in urbanega razvoja regije. 

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.