Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Black Peak E-bike Ribniško Pohorje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Black Peak E-bike Ribniško Pohorje Ribnica na Pohorju 26, 2364 Ribnica na Pohorju
46.534120
15.265568

Black Peak E-bike ponuja nepozabna e-kolesarska doživetja, kjer boste lahko raziskovali naravo kot še nikoli doslej. Na območju okoli idilične gorske vasice Ribnica na Pohorju se razteza mreža 9 označenih, gorsko-kolesarskih poti različnih težavnosti, v skupni dolžini več kot 500 km. Tu boste uživali v odkrivanju najboljših poti in skritih kotičkov Pohorja, sami ali z našimi izkušenimi vodniki.

Omogočajo vam najem:
• električnih koles Specialized
• zaščitne opreme 
• GPS naprave

Gostje lahko uživajo na samostojnih kolesarskih izletih različnih težavnosti, s predhodno naloženimi GPS koordinatami poti, označenimi polnilnicami za električna kolesa, planinskimi kočami in lokalnimi restavracijami.


Za popolno doživetje narave lahko gostje izbiramo med različnimi 4 ali 7 dnevnimi paketi, ki vključujejo: namestitev v Apartmajih Breza&Tisa, zajtrk iz pohorske košarice, licenciranega vodnika z znanjem angleškega in nemškega jezika, varno shranjevanje koles, polnjenje baterij, čiščenje koles,…


Vse kolesarske poti so zasnovane tako, da nudijo pustolovščino ne le izkušenim, kolesarskim pustolovcem, ampak tudi manj izkušenim kolesarjem. Naše usposobljeno osebje gostom svetuje pri izbiri poti, ki je zanje najustreznejša.

Dodatne informacije:​


APARTMAJI BREZA&TISA
BLACK PEAK E-BIKE

Ribnica na Pohorju 26, 2364 Ribnica na Pohorju

Tel.: +386 31 684 655

Email: book@blackpeak-ebike.com

Povezava: http://www.blackpeak-ebike.com

 

 

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.