Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Koroška hiša Pri lipi, Muta

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Koroška hiša Pri lipi, Helena Kresnik Pažek s.p. Mariborska cesta 12, 2366 Muta

Obratovalni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

od 1.10. - do 30.4.

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: ZAPRTO
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: ZAPRTO
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 11:00 - 21:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 11:00 - 21:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 11:00 - 21:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 11:00 - 21:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 11:00 - 17:00

Za namestitev v sobah in za pogostitev zaključenih skupin (večje od 15 oseb), so možne rezervacije vsak dan (tudi ponedeljek in torek), po predhodni najavi.

Letni odpiralni čas (1.5. - 30. 9.):

Ponedeljek - Sobota: 11.00 - 21.00

Nedelja in prazniki: 11.00 - 17.00

46.611784
15.169221

Koroška hiša se kar dve leti zapored ponaša z nazivom Zlata ponev. S tem so bili proglašeni za najboljšo gostilno na Koroškem. Postregli vam bodo z lokalnimi in hišnimi dobrotami, ki so ji pripravljale že naše babice. Recepti so skrbno izbrani, prav tako surovine, ki so večinoma pridelane v domačem okolju in na eko kmetijah.

Pri njih najdete sobe ali »štiblce«, kot bi rekli Korošci, ki so opremljene s tipičnimi koroškimi posteljami – »špampeti«. Krasijo jih valclane stene, lesen pod in stilsko pohištvo. Vsaka nosi svoje ime, ta pa so dobile po svetnikih in lastnikih.

Dodatna ponudba:

  • v prvi etaži lasten balkon s pogledom na Pohorje in Kozjak.
     

Kapacitete:

  • 30 ležišč
  • dvoposteljne sobe, apartmajske in družinske.

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.