Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Radosti na snegu

Lepa v vseh letnih časih, čarobna v belem. Koroška s številnimi smučišči, pobeljenimi hribi in dolinami, naznanja aktivno zimo. Čarobna v belem. Pokrajina, odeta v snežno odejo, kljub spokojnosti, ponuja številne priložnosti za dejavnosti na prostem. Osrednji smučarski središči Kope in Ribnica na Pohorju na pobočjih Zahodnega dela Pohorja in smučišča v dolini nudijo smučarjem obilo užitkov - tako tistim, ki boste naredili prve zavoje, kot tudi tistim, ki ste že povsem izurjeni. Odsev sonca v prostrani belini lahko ujamete tudi na tekaških progah v dolinah ali smučarskih središčih. Doživetja pravljičnih snežnih planjav, edinstvenih zimskih razgledov in tišine so privilegij turnih smučarjev, ki imate prav na Koroškem številne možnosti za adrenalinske spuste z gora. Morda se bo ob vseh čudovitih snežnih skulpturah prebudil sam kralj Matjaž, ki mu v Podpeci konec januarja že tradicionalno pripravljajo »snežne gradove«.

Doživite popolno smučarsko dogodivščino na Koroškem

Začetniki, otroci ali izkušeni smučarji? Sploh ni pomembno. Na Koroškem so vam na voljo kilometri urejenih smučarskih prog, ki obljubljajo najboljšo zimsko dogodivščino na smučeh. Smučarski središči Kope in Ribniško Pohorje s posodobljenimi žičniškimi napravami in nastanitvenimi zmogljivostmi ponujata nepozabno zimsko dogodivščino. Dobro pripravljene proge in umirjeno okolje bodo vaše smučarske izkušnje naredili še prijetnejše. Pri Rimskem vrelcu, v Kotljah pod Uršljo goro, najdete priljubljeno smučarsko šolo za najmlajše. Na bližnjih Ravnah na Koroškem pa se ne boste dolgočasili niti, če sodite med bolj izkušene smučarje. Z olimpijskim leskom in vrhunskimi smučarji se ponaša Črna na Koroškem, kjer se s smučmi zapeljete skoraj v središče vasi. Na Pohorskih planjah, med Kopami in Ribniško kočo, v Črni na Koroškem in bližnji dolini Bistre, v športnem parku na Ravnah boste svoje poti našli ljubitelji teka na smučeh. Tiha vznemirjenja sredi višin, kanček alpske eksotike in razburljivosti doživite na terenih, primernih za turno smuko pod vrhovi dvatisočakov Pece, Raduhe in Olševe.

Ustvarite nepozabne družinske počitnice

Poskrbite za nepozabne družinske spomine. Kepanje, gradnja igluja, snežakov ali drugih pravljičnih bitij so veselje za večje in manjše otroke. Učenje prvih vijug po belih strminah ali drčanje s sanmi po hribih bosta na obraze zarisala veselje. Pristno, spontano in nepozabno.

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.