Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Smučišče Ribnica na Pohorju

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Obratovalni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

December - Marec

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 9.00–16.00 in 18.00–21.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 9.00–16.00 in 18.00–21.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 09.00–16.00 in 18.00–21.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 09.00–16.00 in 18.00–21.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 9.00–16.00 in 18.00–21.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 9.00–16.00 in 18.00–21.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 9.00–16.00 in 18.00–21.00
46.539991
15.269642

Smučišče Ribnica na Pohorju se nahaja v sami vasi Ribnica na Pohorju, tik ob sodobnem apartmajskem naselju, ki razvaja z vrhunskimi namestitvami, pestro kulinarično ponudbo in številnimi dodatnimi dejavnostmi.


Raznolike smučarske proge so primerne tako za najmlajše in začetnike kot tudi za bolj zahtevne smučarje in deskarje, zato so idealna izbira za družine in šole v naravi.

 

Domača šola smučanja in deskanja na snegu z licenciranimi učitelji vodi individualne in skupinske tečaje smučanja in deskanja za različne stopnje zahtevnosti in šole v naravi. Za najmlajše pa sta na voljo tekoči trak in otroški poligon.

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.