Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Turistična kmetija Rotovnik Plesnik, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Turizem na kmetiji Rotovnik Legen 134a, 2383, Slovenj Gradec
Turistična kmetija Rotovnik Plesnik Legen 134 a, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
46.495076
15.147472
Rezerviraj - Bentral

Družinam prijazna kmetija je odlično izhodišče za družinske izlete. V bližini najdemo številne lepo urejene in označene kolesarske in pohodniške poti pa tudi izletniške točke. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji zimskih športov, saj v bližini najdejo Smučarski center Kope.

V njihovi kuhinji spoštujejo kulinarično tradicijo kraja in prave koroške »košte«. Pri njih bo postrežena hrana pretežno sezonska in ekološko pridelana. Kmetija ima že sedmo leto certifikat ekološkega pridelovanja. 

Za dobrodošlico vas pozdravijo z domačim žganjem ali likerjem. Pridelajo pa tudi izvrsten jabolčni sok, malinovec, šabeso, ribezov sok, sok iz brusnic in mošt. Za zajtrk se lahko posladkate z okusno domačo marmelado in okrepčate z družinskim kosilom ali poskusite domače suhomesnate izdelke.

 

Skladno s prijetnim naravnim okoljem lahko izbirate med lesenimi sobami: češnje, črne jelše, javorja in bukve.

Dodatno v ponudbi:

• internet

Kapacitete:

• do 15 ležišč

 

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.