Bike parki

Ste začetnik ali profesionalec? Ni pomembno. Na Koroškem najdete bike parke za vsakega ljubitelja ekstremnega kolesarjenja.

Gornata okolica Jamnice nudi izjemne užitke ob kolesarjenju, saj je polna odličnih single trailov, sosednja gora Peca pa se ponaša z najdaljšim flow trailom v Evropi

Ali ste še željni dodatnega kolesarskega adrenalina? Lahko preizkusite tudi v bike parku Kope na Pohorju. Dve progi o različni zahtevnosti pa najdete v Poseki na Ravnah na Koroškem.

Bike park Kope

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Bike park Kope

Bike park Kope se nahaja sredi pohorskih gozdov. Ponuja možnost zabave, adrenalina in športa za vse, tako za profesionalne kolesarje kot tudi za tiste, ki se boste z ovirami na progi srečali prvič.

Na 1,6 km dolgi flow line progi najdete več odprtih ali skozi gozd speljanih poti. Na progi lahko preizkusite različne elemente, kot so drop-up, step-up, super-flow in podobne.

V izdelavi je proga PRO LINE, ki bo namenjena najbolj veščim kolesarjem.

Možna je tudi izposoja opreme.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.